Γυρίσματα από την ταξιδιωτική σειρά “The Savage Roads with Pat Savage”

ΧΙΟΣ :

Σε μια διαφορετική ταξιδιωτική σειρά, πρόκειται να παρουσιαστεί η Χίος. Συγκεκριμένα στην ταξιδιωτική σειρά “The Savage Roads with Pat Savage” που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα στο Netflix.
Παραγωγός της σειράς, είναι ο Καναδός τραγουδιστής και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος “Pat Savage Band”, Patrick Michael, που σήμερα επισκέφτηκε το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη. “Ο Δήμαρχος Χίου μίλησε στον εμπνευστή και παρουσιαστή της ενδιαφέρουσας αυτής σειράς για την ιστορία, την παράδοση και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Χίου που την καθιστά μοναδικό προορισμό”, σημειώνεται στο δελτίο τύπου.
Η γνωριμία με ένα τόπο επικεντρώνεται μέσω της αγάπης για τις μηχανές μεγάλου κυβισμού οι οποίες πρωταγωνιστούν στα ταξίδια τού Καναδού τραγουδιστή.
Στο πλαίσιο αυτό επισκέπτεται ξεχωριστά μέρη ανά τον κόσμο και αποτυπώνει τη ζωή, την κουλτούρα, τον πολιτισμό και τις ομορφιές των περιοχών αυτών.
Συνδετικός κρίκος για να επιλεγεί η Χίος σαν έναν από τους τόπους που θα γίνουν γυρίσματα για τη σειρά, είναι ο σύλλογος Chopper Riders Club Chios που, όπως σημειώνεται, «συνέβαλε στην ανάδειξη της χιακής ομορφιάς μέσα από το ταξίδι με μηχανή».
Στο δελτίο τύπου δεν σημειώνεται αν η παραγωγή συνεχίζει το ταξίδι για Τουρκία (ή το αντίστροφο) και η Χίος αποτελεί έτσι τον ενδιάμεσο σταθμό, που χάρη στην εγρήγορση του Chopper Riders Club Chios, θα κάνουν εκπομπή και για τη Χίο.

Latest..

Εργατικό κέντρο Σάμου: “ΌΧΙ στην εγκληματική πολιτική στην  υγεία-Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”

ΙΚΑΡΙΑ: Η 64χρονη στην Κω και η 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη, που ενώ έπρεπε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο πέθαναν αβοήθητες λόγω ελλείψεων, είναι τα νέα θύματα του τεράστιου … [Read More...]