Η Αγιάσος επιμένει και δίνει το αίμα της…

ΛΕΣΒΟΣ:

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ 
 
Έγινε χτες Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, στο Γυμνάσιο Αγιάσου η 22η τακτική Εθελοντική μας Αιμοδοσία. Προσήλθαν σαράντα οκτώ (48) εθελοντές, απ’ τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι σαράντα ένα (41).
Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς Φιαμέγκο Χρήστο και Σταματάκη Νεκταρία, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Ελένη Κιαβουρίδου και Φωτεινή Κυριακού, τον οδηγό Ιωάννη Καλπάκα και τον βοηθό Ιωάννη Κελαϊδίτη, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.
Ευχαριστούμε επίσης τους Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Αγιάσου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μυτιλήνης που στήριξαν, όπως πάντα, την κοινωνική μας πρωτοβουλία.
Όσοι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, μπορούν να το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]