Η Ευανθία της Μυτιλήνης και όλη της Ελλάδας μίλησε! (Συγκλονιστικό βίντεο)

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Στράτος και η Ευανθία είχαν μια ευτυχισμένη ζωή. Ζούσαν στη Μυτιλήνη, εργαζόταν και μεγάλωναν την κορούλα τους.Η ζωή τους όμως ανετράπη, όταν πριν από 2 χρόνια, η Ευανθία παρασύρθηκε από κινούμενο όχημα και υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η κατάσταση της νεαρής γυναίκας ήταν κρίσιμη, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.
Έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία στη ΜΕΘ, η Ευανθία μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, αφού είχε διαγνωστεί με σπαστική τετραπληγία, ενώ αδυνατούσε να επικοινωνήσει λεκτικά.
Ο Στράτος έκανε ό, τι περνούσε απ’ το χέρι του, ώστε να στηρίξει τη σύζυγό του, και να μεγαλώσει παράλληλα την 4χρονη κορούλα τους. Ωστόσο η μοίρα τους επιφύλασσε μία ακόμη δοκιμασία, αφού ένα χρόνο μετά το ατύχημα της Ευανθίας, ο Στράτος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα στην οσφυϊκή μοίρα. Παρόλο που υπεβλήθη σε πολλαπλά χειρουργεία, ο νεαρός πατέρας δεν  κατάφερε να περπατήσει, ενώ έπειτα από μερικούς μήνες μεταφέρθηκε στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης που βρισκόταν η σύζυγος του.
Ο Στράτος και η Ευανθία ποτέ δεν παράτησαν ο ένας τον άλλον. Τήρησαν τους όρκους αγάπης που έδωσαν. Στα εύκολα και στα δύσκολα για πάντα μαζί!
Πριν από λίγο καιρό από την σελίδα της οργάνωσης  Πράξη Αγάπης που βοήθησε το ζευγάρι μάθαμε για μια εξαιρετικά ευχάριστη εξέλιξη…..
 
Η ενημέρωση από την “Πράξη Αγάπης” για μια εξαιρετικά ευχάριστη εξέλιξη:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ήμασταν εκεί όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στην Μυτιλήνη.
Ήμασταν εκεί όταν ακριβώς ένα χρόνο μετά ο σύζυγός της ενεπλάκη και αυτός σε τροχαίο, επίσης στη Μυτιλήνη.
Ήμασταν εκεί όταν οι γιατροί δεν της έδιναν καθόλου ελπίδες για βελτίωση της κατάστασής της.
Ήμασταν δίπλα στον σύζυγο και τους γονείς της που επέμεναν η Ευανθία να μη γυρίσει στο σπίτι της μετά το ατύχημα αλλά να μπει σε Κέντρο Αποκατάστασης!
Ήμασταν δίπλα στους γονείς της που μεγαλώνουν την εγγονή τους σαν παιδί τους.
Δίπλα στον Στράτο που χρειάστηκε κι αυτός να εισαχθεί για πολύ καιρό σε Κέντρο Αποκατάστασης!
Εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα σε όλη την οικογένεια μέχρι και σήμερα.
Ξέρετε δεν είναι εύκολο εδώ στα γραφεία του Οργανισμού μας, να βλέπουμε τους ανθρώπους μας να υποφέρουν και να αγωνίζονται. Όταν λάβαμε το τηλεφώνημα για το ατύχημα του Στράτου ένα χρόνο ακριβώς μετά από της Ευανθίας, ήμασταν όλοι σε σοκ. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτά που ακούγαμε! Εμείς και έπειτα όλη η Ελλάδα!
Πριν λίγες μέρες λάβαμε αυτό το video από τη μητέρα της Ευανθίας. Όλοι σηκωθήκαμε από τα γραφεία μη μπορώντας να διαχειριστούμε πλέον τη χαρά μας!
Η Ευανθία, η Ευανθία όλης της Ελλάδας μιλάει. Καταλαβαίνει. Νιώθει.
 
Δείτε το  συγκλονιστικό βίντεο που αναρτήθηκε από τον οργανισμό Πράξη Αγάπης

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]