Η Φωτεινή Μελάτου για το αποτέλεσμα των εκλογών .

ΛΗΜΝΟΣ: Πριν από λίγη ώρα η Υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Φωτεινή Μελάτου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, σχετικά με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών και την δική της προσπάθεια στην “μάχη του σταυρού” στον νομό  :

“Μετά το νικηφόρο για τη Νέα Δημοκρατία, αποτέλεσμα της Κυριακής, τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Οι πολίτες απέδειξαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και την έγκριση να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή με ορίζοντα τετραετίας.
Το πράγματι εντυπωσιακό αποτέλεσμα δημιουργεί μια θετική αποτίμηση του έργου και της διαχείρισης που έχει γίνει από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα χωρίς κανένα εφησυχασμό, καθιστά μεγαλύτερο το βάρος της ευθύνης απέναντι στους πολίτες.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον κο Χαράλαμπος Αθανασίου για την επανεκλογή του καθώς και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον προεκλογικό τους αγώνα και τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Τέλος και κυρίως ένα θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους σε Λήμνο, Λέσβο και Αγ. Ευστράτιο. Η προτίμηση τους στο πρόσωπό μου είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω να προσφέρω.
Όποιος θέλει να υποστηρίξει τον τόπο του μπορεί να το πράξει με πολλούς τρόπους και δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα τιμήσω κάθε ψήφο και θα συμβάλλω τα μέγιστα για την ανάπτυξη και την πρόοδο των νησιών μας.
Στο σημείο αυτό χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στους γιούς μου για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα μου.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά και για την επόμενη εκλογική διαδικασία με τη βεβαιότητα ότι βρισκόμαστε στο σωστή πλευρά της ιστορίας”

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]