Η Κάλυμνος τίμησε τον Άγιο Φανούριο. (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Η Κάλυμνος τίμησε τον Άγιο Φανούριο. Με το φακό του kalymnos-news.gr καταγράψαμε εικόνες από τους εσπερινούς στο εξωκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον περιφερειακό δρόμο στο Μασούρι και τον εσπερινό στον Άγιο Βασίλειο Πόθιας.
Ο εσπερινός στο πανέμορφο και με την μοναδική θεά εξωκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον περιφερειακό δρόμο στο Μασούρι Καλύμνου 
Τελέστηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στις 6.30 το απόγευμα, ο πανηγυρικός εσπερινός του εορτάζοντος  Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, στο ομώνυμο εκκλησάκι που  βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο του Μασουριού στην Κάλυμνο, με την παρουσία πολλών πιστών.
Ένα μικρό εκκλησάκι, γραφικό, προσεγμένο, με τη μοναδική θεά προς Τέλενδο.
Παρών φυσικά και ο κτήτορας του εορτάζοντος εξωκλησιού του Αγ.Φανουρίου Γεώργιος Μουσελλής του Ιωάννη με την οικογένεια του, που με συνεχή φροντίδα και παρεμβάσεις το συντηρεί, το εξωραΐζει και το διατηρεί σε άριστη κατάσταση.
Δείτε φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά από τον εσπερινό
Εσπερινός του Αγίου Φανουρίου στον ομώνυμο Ενοριακό ιερό ναό Πόθιας(και Αγίου Βασιλείου)
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και ευλόγηση Φανουρόπιτας τελε΄στηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, στις 6.30 το απόγευμα, παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου.
Δείτε video και φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]