Η Λέσβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mountain Bike 2024

ΛΕΣΒΟΣ:

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου η ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024, στα αγωνίσματα XCO και XCC που θα διεξαχθούν το επόμενο ΣΚ στην Ηγουμενίτσα.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία τον Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας “Άπειρος”, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και τον Δήμο Ηγουμενίτσας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024.
Οι αγώνες θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας στα αγωνίσματα XCC (Cross Country Short Circuit), XCO (Cross Country Olympic) και XCE (Cross Country Eliminator).
Η Ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πλαισιωμένη από παλιούς, νυν και μελλοντικούς πρωταθλητές, αντάξια πάντα του κορυφαίου επιπέδου της Λέσβου στα αγωνίσματα ορεινής ποδηλασίας, τρέφει σοβαρές ελπίδες για θέσεις στο βάθρο.
Οι αθλητές από τη Λέσβο δήλωσαν άριστα προετοιμασμένοι, έτοιμοι ν’ αγωνιστούν ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες συναθλητές τους, προκειμένου ν’ ανεβάσουν στο ψηλότερο σκαλί, τη σημαία του νησιού.

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]