Η Μ. ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΤΟ ΑΡΩΜΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ (ΦΩΤΟ)

ΧΙΟΣ : Μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για την προβολή των ποιοτικών προϊόντων της Χίου δόθηκε στους επισκέπτες του μετρό Συντάγματος, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης τοπικών προϊόντων «Άρωμα Χίου». Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χίου, με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη των ξεχωριστών προϊόντων του νησιού.

Η Μαριάνθη Καφετζή, γνωστή επιχειρηματίας και δημόσια πρόσωπο, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης και εξέφρασε την ευχαρίστησή της μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Με χαρά παρευρέθηκα στα εγκαίνια της έκθεσης με προϊόντα της Χίου στο μετρό Συντάγματος”, ανέφερε η κυρία Καφετζή στην ανάρτησή της, ενώ πρόσθεσε θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Παντελή Λεγάτο, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσπάθειά τους να αναδείξουν τα μοναδικά προϊόντα της Χίου.

Η έκθεση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό χώρο του μετρό Συντάγματος, προσέλκυσε την ημέρα των εγκαινίων πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ποικιλία και την ποιότητα των τοπικών προϊόντων της Χίου. Επίσης, η έκθεση προσέφερε την ευκαιρία στους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες της Χίου να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύτερο κοινό και να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]