Η Μεσογειακή Βραδιά Ερευνητή ξεκινάει για ακόμα μία χρονιά από τη Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Μετά την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων ετών,  οι δραστηριότητες στο πλαίσιο της Μεσογειακής Βραδιάς Ερευνητή – Mednight θα κορυφωθούν στο νησί της Λέσβου στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, μια ημέρα κατά την οποία η γιορτή της επιστήμης θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 400 ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Βαλένθια, η Μεσίνα, η Κωνσταντινούπολη, το Αλικάντε, η Οριουέλα, η Λευκωσία και το Κάιρο.

Ως προάγγελος των όσων θα πραγματοποιηθούν στις 29 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί μία σειρά δράσεων που θα υλοποιηθούν από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, υπό την διοργάνωση της Επιστήμης Επικοινωνίας – SciCo, για την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 από τις 18:00 έως τις 22:00, στο Γαροφαλλίδειο κτίριο στη Μύρινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
18:00-21:00 Έκθεση: Mediterranean Women for Health
19:00-21:00 Mind the Lab: Πειράματα στον δρόμο
21:00-22:10 Ντοκιμαντέρ: Mednight Expedition

Το έργο MEDNIGHT πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Βραδιάς Έρευνας, ενός έργου επιστημονικής διάδοσης που προωθείται και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας Horizon Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Marie Skłodowska-Curie αριθ. 101061190.

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]