Η Ν.Δ. ΧΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΧΙΟΣ :
Η ΔΕΕΠ Χίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου σε συνέχεια φιλοπασοκικού δημοσιεύματος σε μέσο ενημέρωσης, επιδίδεται σε διαστρεβλωτικές και ψευδείς δηλώσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να θολώσουν τα νερά εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών.
Ο κ. Καιρίδης ήταν ξεκάθαρος. Εδώ και καιρό υπάρχει από την πλευρά της Κυβέρνησης ο σχεδιασμός μίας μικρής κλειστής ελεγχόμενης δομής στην περιοχή του Θόλους. ΩΣΤΟΣΟ όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του, η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β’ βαθμού. Αιρετούς που όπως διαπίστωσε έχουν λογική και ενδιαφέρονται πραγματικά για μία οριστική και βιώσιμη λύση για τον τόπο τους και όχι για αιρετούς που εξυπηρετούν μικροκομματικά συμφέροντα.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου συνεχίζει την τακτική που ακολούθησε στις εθνικές εκλογές πριν από ένα χρόνο, έχοντας ως σημαία του τη διαχείριση του μεταναστευτικού, για την οποία ο Χιακός λαός έδωσε την απάντηση στις κάλπες χαρίζοντας στη Νέα Δημοκρατία Χίου το ιστορικό ποσοστό του 47%. Η πολιτική της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αποδίδει όπως αποδεικνύει η σημαντική αποσυμφόρηση της ΒΙΑΛ, η μεγάλη ύφεση των παράνομων ροών και η αύξηση του τουρισμού μέσω του προγράμματος της visa express που πέτυχε. Η Χίος μάλιστα έχει αξιοποιήσει τη σχετική διευκόλυνση το περισσότερο από κάθε άλλο νησί.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου αδυνατεί σκόπιμα να συνειδητοποιήσει ότι την προσεχή Κυριακή έχουμε Ευρωεκλογές!
Η Νέα Δημοκρατία θέλει Ευρωβουλευτές που θα φορούν την ελληνική σημαία και θα υπηρετούν τα συμφέροντα της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά έδρανα, όπως πράττουν όλο αυτό το διάστημα, έχοντας καταστήσει την Ελλάδα ισότιμο συνομιλητή με του Ευρωπαίους εταίρους μας και συνδιαμορφωτή των εξελίξεων.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου επιθυμεί εκ νέου Ευρωβουλευτές που θα καταψηφίζουν την χρηματοδότηση του τοίχους στον Έβρο, το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης που από πλήρη έλλειψη ευρωπαϊκής αλληλεγγύης την καθιέρωσε, και κάθε τι που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας;;;
Ας αποφασίσουν επιτέλους ποια πολιτική στηρίζουν τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]