Η Όλγα Κεφαλογιάννη στη Ρόδο για την ανάπλαση των πυρόπληκτων περιοχών

ΚΩΣ:

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στη Ρόδο συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΤ Κωνσταντίνο Ζήκο ,με σκοπό να συνδράμουν στην πρωτοβουλία ανάπλασης του νησιού και συγκεκριμένα κατά μήκος του οδικού δικτύου που συνδέει τις κοινότητες Γλύστρα, Κιοτάρι, Ασκληπιείο και Γεννάδι.
Τη σημαντική πρωτοβουλία της Alpha Bank, για το έργο δενδροφύτευσης των πληγεισών περιοχών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο ,καθώς και τους επιχειρηματίες του νησιού, χαιρέτισε στην ομιλία της η Υπουργός Τουρισμού.
Το μήνυμα της κυρίας Κεφαλογιάννη ήταν ότι η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις, όπως αυτή της κλιματικής αλλαγής. Μπορεί να στέκεται όρθια, αναλαμβάνοντας δράση, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
«Εμείς, ως Υπουργείο Τουρισμού βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των ανθρώπων του νησιού, ενισχύοντας την προσπάθεια υποστήριξής του να ανακάμψει από την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε δυναμικά ενέργειες και πρωτοβουλίες με άμεσο περιβαλλοντικό πρόσημο στις πληγείσες περιοχές», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε πως κυρίαρχος στόχος είναι να γίνει η Ρόδος παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη διεθνή κοινότητα, με τη δέσμευση εκ μέρους του Υπουργείου να τεθούν ισχυρά θεμέλια για τον εμπλουτισμό της τουριστικής ταυτότητας του νησιού, αλλά και της ανάπτυξής του, στο πλαίσιο χάραξης και υλοποίησης μιας συνολικής τουριστικής πολιτικής που προάγει τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Latest..

Με πολύ κόσμο η εκδήλωση με τους λουκουμάδες στην πλ. Ελευθερίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Η Αδελφότης

ΚΩΣ: Με πολύ κόσμο οι Κώοι Μουσουλμάνοι γιόρτασαν  στην Πλ. Ελευθερίας, την πιο “γλυκιά” γιορτή των Μουσουλμάνων, το «Σεκέρ Μπαϊράμι», με πρωτοβουλία του Μορφωτικού  … [Read More...]

Για δημοσίευση η Προκήρυξη ΑΣΕΠ πλήρωσης 817 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. – 4 θέσεις για Νοσοκομείο Καλύμνου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]