Η ορκωμοσία του Δημάρχου Λειψών Φώτη Μάγγου και των δημοτικών συμβούλων

ΚΩΣ:

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στην Πνευματική Εστία των Λειψών η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής για την αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2028.
Ο Δήμαρχος Φώτης Μάγγος σε ανάρτηση του αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε στην Πνευματική Εστία του νησιού η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής για την αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2028.

-Νέο αίμα αλλά και αρκετή εμπειρία συνθέτουν τις καλύτερες συνθήκες για ακόμη περισσότερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του δήμου μας.

-Μας περιμένει πολλή δουλειά και το γνωρίζουμε εξ’ αρχής , γι’ αυτό όχι μόνο δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, αντιθέτως ανεβάζουμε ταχύτητα για ν’ αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της περιόδου που ακολουθεί.

-Πολλά και σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν έτι περαιτέρω την εικόνα του πανέμορφου νησιού μας και θα αναβαθμίσουν τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων έχουν μπει ήδη στις ράγες χάρη στην αυστηρή και πολύ υπεύθυνη εργασία απ’ όλους μας στο δήμο την περίοδο που προηγήθηκε.

-Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]