Η Π.Ε.Κ.Ε.Β. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

ΧΙΟΣ : Η Π.Ε.Κ.Ε.Β. διοργανώνει συναυλία που προβλέπεται να είναι το πιο θερμό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού. Στις 30 Ιουνίου 2023, στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Π.Ε.Κ.Ε.Β. στον όρμο Λω, ο λατρεμένος Έλληνας τραγουδοποιός Κώστης Μαραβέγιας θα προσφέρει μια βραδιά γεμάτη χαρά, χορό και τραγούδι.

Ο Κώστης Μαραβέγιας, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αναμένεται να μας ταξιδέψει με τη μουσική του σε μια γιορτή των αισθήσεων, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο της ΠΕΚΕΒ, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μουσική του Κώστη Μαραβέγια.

%MCEPASTEBIN%

Latest..

Διευκρινίσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τις θεωρήσεις – εξπρές σε Ελληνικά νησιά | «Να αναβαθμιστεί ο τελωνειακός & διαβατηριακός έλεγχος για να μην αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας δυσκολίες»

ΚΩΣ: Περαιτέρω διευκρινίσεις για την βίζα εξπρές, που συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ … [Read More...]

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]