Η παρακμή και το τέλος του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού

ΧΙΟΣ : Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ                                      
Η ΕΣΤΙΑ είναι μια Ελληνική Πατριωτική εφημερίδα που εκδίδεται καθημερινά από το 1867.
Η ΕΣΤΙΑ της Κυριακής 13 Αυγούστου εκτός από την γενικώς ευεργετική, λόγω του ήθους της, ανάγνωσή της, μου προσέφερε και μια ευχάριστη έκπληξη!
Στη σελίδα        ΖΩΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ διάβασα την συνέντευξη του γνωστού συγγραφέα Γιώργου Μανιώτη στον Μάκη Δεληπέτρο με τίτλο Μεθόδους του Στάλιν ακολουθούν οι προδότες του θεάτρου”. Εκπληκτική περιγραφή και εντοπισμός του προβλήματος! Δεν το βλέπω συχνά!
Ο τίτλος και μόνον παραπέμπει στον “Πολιτιστικό Μαρξισμό” από τον οποίο νοσούσε η Σοβιετική Ένωση και ο οποίος αποδείχθηκε, μοιραίος για τον υπαρκτό σοσιαλισμό που όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι τον είδαμε να καταρρέει μέσα στον αποπνευματοποιημένο κόσμο της Αριστεράς.
Η χρήση του Πολιτιστικού Μαρξισμού σήμερα από την αμερικανική αριστερά και τους επιλεγμένους  από αυτήν  ανά τον κόσμο, βλέπε Κασσελάκη  Τσίπρα, Μητσοτάκη, Μακρόν, Σολτς, κ.λ.π. φέρνει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα, δηλαδή την παρακμή και την κατάρρευση του Δυτικού Πολιτισμού λόγω ακριβώς της αποπνευματοποίησης του κόσμου, την οποία επιβάλλει συνειδητά ο Ιστορικός Υλισμός του Μαρξ, με την θεοποίηση της οικονομίας και της Ύλης γενικώς.
Ο Μαρξισμός, “πίστευε” ότι μπορεί να επικρατήσει αφού πρώτα αποδομήσει τις πνευματικές αξίες και την κλασική μεταφυσική δηλαδή την θρησκεία, το έθνος και γενικώς τον ιδεαλισμό επεμβαίνοντας πολιτιστικά με στόχο την παγκόσμια επικράτηση του Υλισμού. Και τα κατάφερε..! 
Ο σοσιαλιστικός Διεθνισμός, (συγκαλλημένος επεκτατισμός) και η παγκοσμιοποίηση της καπιταλιστικής (βλέπε αμερικανικής) οικονομίας, είχαν και έχουν ακριβώς τους ίδιους “εχθρούς”, δηλαδή την κάθε ξεχωριστή ταυτότητα εθνική ή θρησκευτική και γενικώς πολιτιστική η οποία πρέπει να αποδομηθεί πάση θυσία και με κάθε τρόπο. Αυτή είναι η δουλειά του Πολιτιστικού Μαρξισμού, η οποία όμως, χωρίς να το γνωρίζει, κουβαλά μαζί της και την Νέμεση της.
Χωρίς την αποδόμηση της εθνικής μας ταυτότητας δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί π.χ. η συμφωνία των Πρεσπών, για την επέκταση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή η οποία σήμερα  ονομάζεται, καταχρηστικά πάντως, Μακεδονία ενώ δεν κατοικείται από Έλληνες. Οι προδότες του θεάτρου και της τέχνης γενικά, υπηρέτησαν και υπηρετούν αυτού του είδους τους στόχους, συνειδητά και επ’ αμοιβή, όπως π.χ. ο εξισλαμισμός της Ευρώπης με το μεταναστευτικό, όχι πλέον από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή αλλά από την Τουρκία και τις πλούσιες χώρες του Κόλπου. Αυτό όμως συμβαίνει παρεπιπτόντως και αφού πρώτα η Αμερικανική Αριστερά άρχισε να χρησιμοποιεί τις Σταλινικές μεθόδους του Πολιτιστικού Μαρξισμού για το γκρέμισμα των κάθε είδους συνόρων προκειμένου να εισβάλει η ίδια. Οι μουσουλμάνοι απλώς βρήκαν τις πόρτες ανοικτές και μπαίνουν.
Όπως ο Γιώργος Μανιώτης έτσι και εγώ βλέπω με οργή και με θλίψη την αποδόμηση και τον εξευτελισμό των υποκειμενικών αξιών του Ελληνικού και γενικώς του Δυτικού Πολιτισμού.
Από τότε που κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση άρχισε δυστυχώς να κυριαρχεί στον ευρατλαντικό κόσμο η γενικότερη ανθρωπολογική στάση του πολιτιστικού μαρξισμού σαν ιδεολογία, στο όνομα μιας φασιστικής αντικειμενικότητας η οποία αρνείται πεισματικά την υποκειμενικότητά της.*
Έτσι, η Αριστερά, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, οδηγεί το κτήνος στον θάνατό του υπηρετώντάς το, μολύνοντάς το έτσι με την αποπνευματοποιητική παρουσία της.
Η παρακμή βέβαια είναι μια εντελώς φυσική και προδιαγεγραμμένη λύση με την παρέμβαση της Νέμεσης όταν οι άνθρωποι το παρακάνουν, υποστηρίζοντας την Ύβρη όπως π.χ. οι δικαιωματιστές διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που ενώ υποκρίνονται ότι είναι  … κομμουνιστές,  είναι εχθροί και εκδορείς του Έλληνα φορολογούμενου, που παράλληλα, προωθούν την λύση του εξισλαμισμού, χωρίς να το γνωρίζουν, επειδή απλά πιστεύουν στον σοσιαλιστικό Διεθνισμό χωρίς να βλέπουν το μαύρο φίδι που έρχεται για να τους φάει. Έτσι άλλωστε λειτουργεί η Νέμεση.
Ελπίζω οι BRICS να συνεχίσουν να πιστεύουν στους θεούς τους και να αγαπάνε τις πατρίδες τους και τα έθνη τους, χωρίς να θέλουν να επιβάλλουν την φασιστική μονοκαλλιέργεια της μιας μόνο ιδέας, μιας μόνο θρησκείας, ενός μόνο τύπο ανθρώπου, ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος, όπως π.χ. αυτό του αυθαίρετου και γι’ αυτό παρηκμασμένου Αμερικανικού Δολαρίου… Πιστεύω ότι μόνο έτσι θα κτιστεί ένας καλύτερος κόσμος πάνω στις στάχτες μας.

*Η Κβαντική Φυσική, εδώ και πολύ καιρό, διακηρρύτει ότι ο παρατηρητής και το παρατηρούμενο αποτελούν μια αδιαίρετη ενότητα, αποδεχόμενη έτσι την υποκειμενικότητα της αντικειμενικότητας δικαιώνοντας τον Ζήνωνα αλλά και τον Ηράκλειτο με το: τα πάντα ρεί! Και αυτό διότι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι θεωρούσαν αυτονόητο το γεγονός ότι η παρουσία της υποκειμενικότητας του παρατηρητή αποτελεί μέρος του παρατηρούμενου Κόσμου ο οποίος επηρεάζεται απ’ αυτήν. Πιστεύω ότι αυτή η αντίληψη γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία είναι η αναζήτηση του Κοινού Καλού!
Έτσι, οι φασίστες, αριστέρα και δεξιά, αναζητούν τρομοκρατημένοι την σταθερότητα και επειδή δεν υπάρχει, την κατασκευάζουν, περιορίζονται – αυτοφυλακίζονται μέσα στα ολοκληρωτικά καθεστώτα τους και προσπαθούν να φυλακίσουν και όλον τον Κόσμο. Όμως, όπως λέει ο Δημόκριτος: “Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ελευθερίας είναι το να λέει ο Άνθρωπος με θάρρος την άποψή του”. Πάνω σε αυτό που είπε ο Δημόκριτος βασίστηκε η Πρώτη Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος για την Ελευθερία της Έκφρασης την οποία καταπατούν κατά κόρον οι σημερινοί Μαρξιστές στις ΗΠΑ όπως έκαναν και στην Σοβιετική Ένωση στο παρελθόν. Το  Franchise της κατά περίπτωση καταπάτησης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, δηλαδή οι μαρξιστικές μέθοδοι καταστολής και ελέγχου κάθε Αντιπολιτευτικού Λόγου, είναι ακριβώς οι ίδιες και αντιγράφονται ή δίδονται έτοιμες προς χρήση, από τη Μόσχα στο παρελθόν ή από το Μαρξιστικό Κόμμα, το οποίο κυβερνά σήμερα τις ΗΠΑ. Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα: εκτελεί δηλαδή τις εντολές της … Μόσχας.
Έτσι κάθε πατριωτική φωνή ονομάζεται … φασιστική και καταδικάζεται διότι αυτό είναι ο Πολιτιστικός Μαρξισμός. Στην Ελλάδα το παιχνίδι στήθηκε πιο εύκολα διότι η Αριστερά γνώριζε ήδη τις Σταλινικές μεθόδους αποδόμησης της εθνικής συνείδησης και της θρησκευτικής πίστης και με την μεταλλαγμένη Δεξιά του Μητσοτάκη, ότι και να ψηφίσει ο Έλληνας, νικητής θα είναι η φασιστική αντικειμενικότητα της μαρξιστικής κυβέρνησης των Δημοκρατικών.
Αυτά θα συμβαίνουν μέχρι να νικήσουν οι BRICS, ή να συμβεί αυτό που λέει ο καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαντ των ΗΠΑ Alan Derschowits ότι δηλαδή η καταγγελία και γενικώς το κυνήγι των Δημοκρατικών κατά του πρώην Προέδρου Τραμπ θα τους γυρίσει Boomerang. Παραθέτει δε με νόημα τα λόγια του Sir Walter Scot (1771-1832). “Ω, τι μπερδεμένο ιστό υφαίνουμε, καθ’ όν χρόνον επιδιδόμεθα στην εξαπάτηση (…).
Στην περίπτωση όμως που ο κ. Τραμπ αθωωθεί και νικήσει μπορεί να σταματήσει τους πολέμους των Δημοκρατικών και να σώσει τις ΗΠΑ από την παρακμή και τον όλεθρο στον οποίο τις οδηγεί ο Μπάιντεν και ο γιος του, όμως όσον αφορά την Ελλάδα, μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα, διότι η Τουρκία καραδοκεί.
Κάπως έτσι σκέπτεται και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης και για αυτό τον λόγο βλέπει με συμπάθεια τους BRICS, εκτός και αν ο Πρόεδρος Τραμπ αποδεχθεί την ύπαρξη ενός πολυπολικού κόσμου και αποφασίσει να γίνει μέλος του!
Αυτό όμως θα σημάνει και το τέλος του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού το οποίο έτσι και αλλιώς αναμένεται!

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]