Η Περιφέρεια έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα – Σε ποιον έτυχε το φλουρί;

ΛΕΣΒΟΣ:

Με οικοδεσπότη τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα ανήμερα των Θεοφανείων η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Μυτιλήνη, παρουσία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιακώβου, του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, του Προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Νίκου Μάρκου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Προβέτζα, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, εργαζομένων στην Περιφέρεια και πολιτών.
Ο Περιφερειάρχης στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας του αναφερόμενος στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου και έστειλε τις ευχές του για την νέα χρονιά.
Το φλουρί «έπεσε» στην Περιφέρεια.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]