Η ΠΕΣ ΝΑΤ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

ΧΙΟΣ :
Η ΠΕΣ ΝΑΤ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Η Ανθρωπιά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά και προτερήματα των Ναυτικών, τόσο στην στεριά όσο και στην θάλασσα.
Το Δ.Σ της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ στο άκουσμα της καταστροφικής πλημμύρας που έπληξε τους συνανθρώπους μας σε περιοχές της Θεσσαλίας, με νεκρούς και τις απερίγραπτες καταστροφές, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε κατόπιν συνεννοήσεως με το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης ως ελάχιστη συνεισφορά στην προσπάθεια κάλυψης βασικών αναγκών  στο τεράστιο κενό που έφερε η επόμενη ημέρα.
Πιστεύουμε τόσο η αλληλεγγύη όσο και η ανθρωπιά που υπάρχει ακόμα στην κοινωνία μας θα δώσει για ακόμη μια φορά το «παρών» στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]