Η STOIXIMAN EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ CHIOSPRESS ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΧΙΟΣ :
Η γνωστή στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr περιέλαβε στα στοιχήματά της τον Δήμο Χίου και την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και οι στοιχηματικές αποδόσεις επιβεβαιώνουν τις μετρήσεις των αναγνωστών της ChiosPress, καθώς για τον δημαρχιακό θώκο θα κονταροχτυπηθούν Στ. Κάρμαντζης και Κ. Τριαντάφυλλος, ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο των ποσοστών της Stoiximan είναι ότι ο Γ. Καραβασίλης είναι τρίτος με απόδοση 5,00, ενώ ο Γιάννης Μαλαφής είναι τέταρτος με απόδοση στη νίκη του 8,00. Πάντως ο Γ. Καραβασίλης φαίνεται ότι έχει αναπτύξει μια δυναμική τις τελευταίες μέρες και μένει να φανεί που μπορεί να φτάσει. 

Στην Περιφέρεια η Stoiximan δίνει στον Κ. Μουτζούρη 1,75, ενώ στον Α. Στεφανή 1,90. Στη Χοχλάκα 6,00 που μένει τρίτη. Το ίδιο δείχνει και η τελευταία δημοσκόπηση της ChiosPress που δίνει προβάδισμα στον Κ. Μουτζούρη, όπου ο νυν Περιφερειάρχης και ο Α. Στεφανής φαίνεται ότι θα κονταροχτυπηθούν για τη θέση του Περιφερειάρχη.

Latest..

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ: ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Παντελής Μπουρνιάς με δημόσια δήλωσή του τονίζει την ανάγκη για επένδυση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα … [Read More...]