Η Βάσω Χοχλάκα υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Φίλες και φίλοι,Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανέλαβα την πολύ σημαντική για μένα δέσμευση προς τα νησιά μας, αποδεχόμενη  την τιμητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να το εκπροσωπήσω  ως υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. 
Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που έδωσε ενωμένο τη μάχη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κι ήρθε δεύτερο σε ψήφους κόμμα στα νησιά μας εκλέγοντας δύο βουλευτές από τις έξι συνολικά έδρες.  
Στόχος μας είναι και αυτοδιοικητικά να δώσουμε ενωμένα τη μάχη, συστρατευόμενοι και με άλλους ενεργούς πολίτες, στον κοινό σκοπό  να βελτιώσουμε το παρόν αλλά και να διεκδικήσουμε δυναμικά  ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο για τα ακριτικά νησιά μας. 
Για την Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο, την Λέσβο, την Χίο, τα Ψαρά, τις Οινούσσες, την Σάμο, την Ικαρία, τους Φούρνους και την Θύμαινα, που η μοίρα το έφερε να αποτελούν και τα ακροτελεύτια σύνορα της Ευρώπης. 
Ζούμε πιστεύω σε ένα ευλογημένο από τον Δημιουργό τόπο , με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, σε έναν πραγματικό  θησαυρό της φύσης, αλλά συγχρόνως και σ’ έναν τόπο  με μοναδική πολιτιστική κληρονομιά, από τα βάθη των αιώνων. Μια κληρονομιά άξιοι συνεχιστές της οποίας είσθε εσείς, οι με  εξαιρετική ενέργεια και δυναμισμό ακρίτες μας.
Πρωταρχική είναι η  ευθύνη όλων μας να διατηρήσουμε και να προαγάγουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά καθώς και να προστατεύσουμε τον μοναδικό φυσικό μας πλούτο επιτυγχάνοντας με κάθε θεμιτό τρόπο μια βιώσιμη και ανταγωνιστική ανάπτυξη που θα βελτιώσει το βιοτικό μας επίπεδο και θα σταματήσει την αιμορραγική γάγγραινα της μετανάστευσης που κατατρώει και αποδυναμώνει τα νησιά.
Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο συνεργατική και δυναμική Περιφέρεια, μια ισχυρή οικονομικά κι ανεπτυγμένη περιοχή, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε νησιώτη και κάθε νησιώτισσας. 
Είναι η στιγμή να αλλάξουμε σελίδα. Με τη στήριξη, αλλά και την εμπιστοσύνη σας, να διαμορφώσουμε όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας. 
Σας καλώ να μοιραστούμε αυτήν την ιδιαίτερη πρόκληση, δημιουργώντας μια Περιφέρεια που θα ευημερεί και θα εξελίσσεται σε κάθε τομέα. 
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. 
Γιατί το Βόρειο Αιγαίο το δικαιούται και το αξίζει!
Εμπρός όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα με νέους αγώνες για τα νησιά μας! 
Βάσω Χοχλάκα
Υποψήφια Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Latest..

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ομόφωνα ενάντια στο ν/σ του Υπουργείου Υγείας που κλείνει τα Κέντρα Πρόληψης

ΙΚΑΡΙΑ: Επί του πέμπτου εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος, το οποίο έτυχε της αποδοχής του σώματος γιατην εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτησή του, ο Πρόεδρος του Π.Σ. ενημέρωσε το … [Read More...]

Υπ. Υγείας: Οι θέσεις για Σάμο & Ικαρία στην προκήρυξη για 246 ειδικευμένους γιατρούς του ΕΣΥ

ΣΑΜΟΣ: Στην προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία 246 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ οι οποίες απέβησαν άγονες κατά τις τελευταίες προκηρύξεις του Μαρτίου και του Ιουνίου … [Read More...]

Επιβεβαιώνεται το LIMNOSREPORT… τα 10 νησιά του Αιγαίου που οι Τούρκοι θα μπορούν να επισκέπτονται με διαδικασίες express .”Μέσα” η Λήμνος.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Ποιος τελικά κωλυσιεργεί; Το Υπουργείο ή οι Περιφέρειες; Τι έγινε στο Βόρειο Αιγαίο για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης ;

ΛΕΣΒΟΣ: Μετά από 5 χρόνια … θυμήθηκαν τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης και την ευθύνη που έχουν οι Περιφέρειες και ο ΣΥΡΙΖΑ..Τις επόμενες εβδομάδες έρχεται προς … [Read More...]

Πρόσληψη και ορκωμοσία μόνιμης Γενικής Χειρούργου Επιμελήτριας Α στο Νοσοκομείο Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Εκ μέρους του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ Χτες Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε με την ορκωμοσία της η πρόσληψη της μόνιμης Ιατρού ΕΣΥ με ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής και … [Read More...]