ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

ΧΙΟΣ :
Σε μια κίνηση στήριξης και μέριμνας για τη νεολαία, η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών ανακοίνωσε την τέλεση Ιερής Παράκλησης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μάρκο. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Βοήθειας.

Η Ιερά Παράκληση έχει στόχο την πνευματική ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητών που αυτές τις μέρες συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Επιπλέον, η προσευχή απευθύνεται και σε όλους τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις στο σχολείο, το πανεπιστήμιο, καθώς και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάρκος καλεί όλους τους μαθητές να προσέλθουν στην τελετή και να συμμετάσχουν στη συμπροσευχή, αναμένοντας να λάβουν τη Θεία Χάρη και την πνευματική ενίσχυση για την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή της προς τη νεολαία και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές. Η παρουσία των μαθητών στην Ιερά Παράκληση θεωρείται πολύτιμη, καθώς ενισχύει το πνεύμα της κοινότητας και τη σχέση τους με την εκκλησία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρευρεθούν στην Ιερά Μονή Παναγίας Βοηθείας την καθορισμένη ημέρα και ώρα, για να λάβουν την ευλογία και την υποστήριξη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη και της εκκλησίας.

Η Ιερά Μητρόπολη ευελπιστεί ότι αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλει στην ψυχική ηρεμία και την πνευματική ενδυνάμωση των μαθητών, ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις των εξετάσεων.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]