Ικαρία: Ελεύθερος με όρους ο 59χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

ΙΚΑΡΙΑ: Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου απολογήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Σάμου ο 59 χρονος Ικαριώτης που συνελήφθη στον Εύδηλο Ικαρίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με τη δικηγόρο του κ. Παπαχρόνη.
Ο 59χρονος συνελήφθη στις 11 Μαρτίου από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) του Λιμεναρχείου Σάμου και με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ”ΜΠΟΜΠΕΡ”.
Στην κατοχή του είχαν βρεθεί περίπου 500 γρ ακατέργαστη κάνναβη, 2.895 ευρώ σε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη 59χρονος στον Εύδηλο Ικαρίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Η δήλωση της δικηγόρου:
“Σχετικά με τη σύλληψη του 59χρονου στον Εύδηλο Ικαρίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 13.03.2024, ο εντολέας του γραφείου μας απολογήθηκε ενώπιον της κας Ανακρίτριας Σάμου για την ως άνω κατηγορία, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο κα Νάνσυ Παπαχρόνη, κατόπιν δε των εξηγήσεων, που δόθηκαν, και με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους”. 

Σχετικά Άρθρα

Latest..

ΝΤΑΛΙΚΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Νταλίκα που κινούταν στον Κάμπο παρέσυρε και έκοψε καλώδια ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα να διακοπή το ρεύμα στη μισή Χίο. Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και εδώ και … [Read More...]