Ηλίας Καματερός στον Real Voice: Τελευταία φορά που ήμουν υποψήφιος Βουλευτής

ΚΩΣ:
Οκ. Καματερός ξεκαθάρισε καταρχήν ότι μετά από δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, είναι η τελευταία φορά που ήταν υποψήφιος Βουλευτής.
Ο πρώην Βουλευτής εστίασε στα προεκλογικά «αυτογκόλ» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τις άστοχες δημόσιες τοποθετήσεις τους, ακόμα και τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές που κόστισαν στο κόμμα, παραδεχόμενος επιπλέον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεισε. “Πάντα υπήρχε μια διαφορά της εκτίμησης του αποτελέσματος, ακόμη και το 2015. Όμως, αυτή τη φορά είδα τόση μεγάλη απόσταση της εκτίμησης που είχαμε για το αποτέλεσμα. Αυτό θα μελετηθεί για καιρό, ίσως και για χρόνια. Εκτίμησή μου είναι ότι δεν πείσαμε.
Οπωσδήποτε οι απαράδεκτες δηλώσεις στελεχών κόστισαν, επίσης έπαιξαν μεγάλο ρόλο τα μέσα ενημέρωσης, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας. Είχαμε το κατεστημένο στα μίντια της ΝΔ. Κάθε ψέμα εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ μεγεθυνότανε”, τόνισε μεταξύ άλλων.
Επιπροσθέτως ανέφερε ότι “Η μάχη ξεκινάει από το μηδέν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας, δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας. Ξεκινάμε από το μηδέν. Πρέπει σε αυτό το σύντομο διάστημα να πείσουμε ότι το πρόγραμμα μας είναι υλοποιήσιμο και αξιόπιστο και στη νησιωτική πολιτική. Έχουμε συνέχεια της νησιωτικής πολιτικής. Πρέπει να πείσουμε με σοβαρότητα και όχι με δηλώσεις άλλες τη μία φορά και άλλες την άλλη…”
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ στην Κω ήρθε δεύτερο κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο, ο κ. Καματερός είπε ότι “πληρώνουμε θέσεις και για το Μεταναστευτικό  και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση , ενώ επιπλέον το ΠΑΣΟΚ είχε δύο καλούς υποψηφίους από την περιοχή στο ψηφοδέλτιό του, τον Γιώργο Νικητιάδη και την Κατερίνα Γαβαλά που άντλησαν ψήφους στη σταυροδοσία”.

realvoice995.gr

Latest..

Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτες για θέσεις μαθητείας – Οι ειδικότητες στο 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

ΣΑΜΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την προσφορά θέσεων μαθητείας από ιδιώτες για το σχολικό έτος 2023-2024, ενημερώνει το 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου. Η ηλεκτρονική καταχώρηση θα … [Read More...]

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Λέσβου του ΚΚΕ οργώνουν τα χωριά, την πόλη και εργασιακούς χώρους του νησιού μας

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Σταύρος Μαντατής στην Αγία Παρασκευή.Ο Γιάννης Ζαφειρίου  στην Αγιάσο και στο «Θεομήτωρ, και στις επιχειρήσεις της περιοχής Παγανής.  Στις συζητήσεις τους … [Read More...]

Καθάρισε εθελοντικά δημοτικό δρόμο στις Ελιές, αλλά μάταια περιμένει το Δήμο να απομακρύνει τις σακούλες με τα σκουπίδια που συγκέντρωσε!(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Βλέποντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Καλυμνίων, αν και η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει, δεν είχαν σκοπό να καθαρίσουν δημοτικό δρόμο, στην περιοχή στις Ελιές, … [Read More...]