Ήλθαν στην Κάλυμνο οι 2 καινούργιες μηχανές του “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” και ξεκίνησε η τοποθέτηση τους

ΚΩΣ:

Ήλθαν σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 στην Κάλυμνο οι 2 καινούργιες μηχανές που παραγγέλθηκαν από την ΑΝΕ Μαστιχαρίου, για να τοποθετηθούν στο F/B ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ προκειμένου αντικαταστήσουν τις 2 παλαιές.
Να θυμίσουμε ότι το F/B ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ από τις 28 Δεκεμβρίου 2023 έχει αναστείλει τα δρομολόγια του λόγω βλάβης στη μία κύρια μηχανή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από την ΑΝΕΜ και σε συνεννόηση με την ασφαλιστική Εταιρεία, αποφασίστηκε η αγορά καινούργιας μηχανής αντί επισκευής της παλαιάς. Τα έξοδα αυτά θα καλυφθούν στο 100% από την Ασφαλιστική Εταιρεία. Επίσης η ΑΝΕΜ αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάσταση και της δεύτερης μηχανής με καινούργια, με δικά της έξοδα.
Οι δύο μηχανές που αγοράστηκαν ήταν ετοιμοπαράδοτες και χθες Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 έφτασαν στην Αθήνα και άμεσα έγινε η μεταφορά τους στην Κάλυμνο. Ήδη σήμερα Πέμπτη παρελήφθησαν, μεταφέρθηκαν μέσα στο “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” και ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες συναρμολόγησης και τοποθέτησης τους από ειδικό συνεργείο για την αντικατάσταση των παλαιών. Οι παλαιές μηχανές ήδη έχουν αφαιρεθεί.
Οι εργασίες τοποθέτησης των 2 νέων μηχανών και αντικατάστασης των παλαιών, αναμένεται να διαρκέσει μία εβδομάδα περίπου. Εκτός απροόπτου μέχρι τέλος της ερχόμενης εβδομάδας το ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ θα είναι έτοιμο και αξιόπλοο για την επανέναρξη των δρομολογίων στη γραμμή Κάλυμνος-Μαστιχάρι και επιστροφή
πηγή: kalymnos-news.gr

Latest..

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]