Ημερίδα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης: «Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας σε παραμεθόριο νησιωτική περιοχή».

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης ‘Βοστάνειο’ και η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Λέσβου και υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας σε παραμεθόριο νησιωτική περιοχή».            Μετά τους χαιρετισμούς, θα επακολουθήσουν τρεις Στρογγυλές τράπεζες με θέματα:
·         «Νοσηλευτικές προκλήσεις στην παροχή Ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας»,
·         «Διασύνδεση Υπηρεσιών Υγείας» και τις
·         «Νεότερες Επαγγελματικές εξελίξεις στα νοσηλευτικά δρώμενα».
            Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 και ώρα 09.00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου μας.
 
           Σταθερή επιδίωξή μας είναι η ενίσχυση και η βελτίωση εκπαίδευσης  των Νοσηλευτών μας , η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας τόσο των ασθενών όσο και των επαγγελματιών υγείας καθώς και η βελτίωση των παρεχόμενων  υπηρεσιών προς όλους τους κατοίκους του νησιού μας τις οποίες και οφείλουμε.
  
Αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο αρχείο 

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]