«ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΧΙΟΣ :
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ
“Ο πόνος, η δυστυχία και οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.
Κυρίως θα έλεγα ότι πρέπει να σοβαρευτούμε και να δούμε ποιός φταίει για όλα αυτά. Ήρθε η ώρα, όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας να αποφασίσει για το ποιός φταίει.
Κατά τη δική μας άποψη, αυτός που φταίει είναι η Τουρκία. Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει μέτρα εις βάρος της Τουρκίας για το εμπόριο ψυχών.
Βέβαια πρέπει και η ελληνική κυβέρνηση να καταλάβει ότι μόνο η Ελληνική Λύση έχει προτείνει συγκεκριμένα πράγματα, ώστε να τελειώσουμε το θέμα του εμπορίου ψυχών.
Ισόβια στους δουλέμπορους, κλείσιμο των ΜΚΟ και κυρίως ασφάλεια στα σύνορά μας. Έτσι τελειώνεις το θέμα. Αλλιιώς, απλά το συζητάς και θρηνείς δυστυχώς ανθρώπινες ζωές.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί πρέπει, ενώ δεν αφορά το θέμα αυτό τα δικά μας κυριαρχικά δικαιώματα, δεν έγινε το συμβάν εντός της εθνικής κυριαρχίας, γιατί πρέπει να έχουμε εθνικό πένθος. Πένθος, ναι. Εθνικό πένθος όμως, γιατί; Όταν σε παρόμοιες περιιπτώσεις, όπως στο αεροπορικό δυστύχημα της Helios, δεν είχε συμβεί. Όπως με το Σάμινα δεν είχε συμβεί.
Όλα αυτά τα λέμε, γιατί έχουν χάσει πλέον το νόημα οι λέξεις.”

Latest..

Με πρωτιά ξεκίνησε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

ΛΕΣΒΟΣ: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2024Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή … [Read More...]