Και εισήλθε παράνομα στη χώρα και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα στον Πολιχνίτο – Και μεθυσμένος οδηγός στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, δύο (2) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

  • Σήμερα (29-08-2023) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθώς όπως διακριβώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
  • Προχθές (27-08-2023) στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου, αλλοδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα, ενώ όπως ακολούθως διακριβώθηκε, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούταν των απαιτούμενων νομιμοποιητικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]