Και οι ξενοδόχοι της Σάμου στη 17η διεθνή τουριστική έκθεση της Σμύρνης

ΣΑΜΟΣ: Το παρών στη 17η διεθνή τουριστική έκθεση της Σμύρνης, από 7 με 9 Δεκεμβρίου, θα δώσει η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, μαζί με το τοπικό Επιμελητήριο.
Σαμιώτικες επιχειρήσεις στην Τουριστική Έκθεση Σμύρνης από 7-9/12
“Στόχος μας είναι η άνθηση των συνεργασιών μας και ιδιαιτέρως στον κλάδο του τουρισμού, αναπόσπαστο μέρος του τόπου και της οικονομίας μας.
Όπως φέτος τον Μάιο είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στο νησί μας 100 τουριστικούς πράκτορες από την Τουρκία μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων, έτσι και τώρα συνεχίζουμε το έργο μας.
Οι προσπάθειές μας, μέσα από πολλή δουλειά, συνέπεια και διατήρηση επαφών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για μια ακόμα φορά προσφέρουν νέες ευκαιρίες και προοπτικές στη Σάμο.
Όλοι μαζί, εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών, την τουριστική ανάπτυξη και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών και οικονομικής ανάπτυξης για τον τόπο μας” τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου.
 

Latest..

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]