Κάλεσμα Δημάρχου Κω για τη συμμετοχή πολιτών σε πρόσθετες περιπολίες πυρασφάλειας

ΚΩΣ: Κάλεσμα Δημάρχου Κω

για τη συμμετοχή πολιτών σε πρόσθετες περιπολίες πυρασφάλειας

Κάλεσμα απευθύνει ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας, να συμμετάσχουν σε πρόσθετες περιπολίες για την προστασία των δασών.

Οι επικρατούσες υψηλές θερμοκρασίες και οι δυνατοί άνεμοι ευνοούν την εκδήλωση καταστροφικών πυρκαγιών.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία Δήμου Κω, ο Στρατός, η Ελληνική Αστυνομία και όλες οι Εθελοντικές Ομάδες πραγματοποιούν περιπολίες για την πρόληψη πρόκλησης δασικών πυρκαγιών.
Για αυτό το λόγο, προκειμένου να ενισχυθούν οι διαθέσιμες δυνάμεις, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς έχει έρθει ήδη σε συνεννόηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γρηγόρη Μαυρίδη και απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή των πολιτών, με τα οχήματά τους, σε περιπολίες, σε χρόνο και τόπο που θα αποφασιστεί, ανάλογα με τις αυξημένες ανάγκες, όπως αυτές θα προσδιοριστούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω, στον αριθμό 2242046196, αλλά και στο τηλέφωνο της Γραμματείας Δημάρχου 2242360437, καθώς επίσης και στα email: polprost@yahoo.gr, kos_mayor@kos.gr.

Γραφείο Τύπου

Latest..

Ρέντης: «Μας είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς» – Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος δράστης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]