Κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων Καλύμνου για κοινή διοργάνωση εκδήλωσης για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων Καλύμνου σε Φορείς και Σωματεία του νησιού, σε Συνέλευση με θέμα “Κοινή διοργάνωση εκδήλωσης για τον αγωνιστικό εορτασμό των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου”.
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
Το Σωματείο Οικοδόμων Καλύμνου καλεί τα Σωματεία και τους φορείς του νησιού να παρευρεθούμε σε συνέλευση στο Εμπορικό Επιμελητήριο την Πέμπτη 9/11 με θέμα “Κοινή διοργάνωση εκδήλωσης για τον αγωνιστικό εορτασμό των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου”.
Τώρα να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής, των δικαιωμάτων μας! Στο Πολυτεχνείο συναντήθηκαν οι αγώνες των φοιτητών και των εργατών και γράφτηκε ιστορία. Εκεί είναι η δύναμή μας. Στην οργάνωση, στη συμπόρευση των νέων με το εργατικό κίνημα.
Εκεί όπου συναντηθήκαμε και το προηγούμενο διάστημα για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, για μέτρα στήριξης κι αποκατάστασης στους πληγέντες από τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές, για μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης από την ακρίβεια, για μέτρα προστασίας της ζωής, ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, και πάντα απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Καλούμε τον λαό του νησιού μας, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους φοιτητές και τους μαθητές να υψώσουν το ανάστημα τους σε αυτή την πολιτική που όπως τότε, 50 χρόνια πριν, έτσι και σήμερα θεωρεί τις ανάγκες μας κόστος να παλέψουμε μαζί.
Για την αποδέσμευση της χώρας μας από τις ενώσεις των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και ΕΕ. Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς
σχεδιασμούς. Να δυναμώνουμε τον αγώνα για τη φιλία, αλληλεγγύη και ειρήνη των λαών, το τσάκισμα του εθνικισμού – φασισμού.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά του καταγγέλλοντας τη γενοκτονία που συντελείται τον τελευταίο μήνα στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη.
Για άμεσα ολοκληρωμένα μέτρα αντιπλημμυρικής – αντισεισμικής θωράκισης. Για άμεσες και μόνιμες προσλήψεις, για χρηματοδότηση στο ύψος των αναγκών στα νοσοκομεία, για αυξήσεις στους μισθούς των υγειονομικών, για να έχει ο λαός την Υγεία που του αξίζει τον 21 αιώνα.
Για ολόπλευρη μόρφωση, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, κόντρα στην υποβάθμιση της και την παραπέρα εμπορευματοποίησή της. Για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με την υπογραφή κλαδικών συμβάσεων εργασίας που να ανταποκρίνονται στο σήμερα καθώς και μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]