Καλλιμασιά: Στην Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων το “Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί”

ΧΙΟΣ :

Δυναμικά ξεκίνησε η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων 2024- Little Bookstores Week στο “Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί”, στην Καλλιμασιά, που συμμετέχει και φέτος σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή.
Από τις Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications διαβάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο του Mark Majewski «Όταν ανοίγω τα φτερά μου» και τα παιδιά πήραν μέρος ζωγραφίζοντας σε διάφορες τεχνικές φοβερές πεταλούδες ανοίγοντας δημιουργικά και τα φτερά των διοργανωτών!
Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων, 27 Μάη έως 1η Ιούνη, είναι μια ανοιχτή ανοιξιάτικη γιορτή στα Μικρά Βιβλιοπωλεία της κάθε γειτονιάς την οποία διοργανώνει το LITTLE BOOKSTORES.
Μια γιορτή αφιερωμένη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία στους χώρους που δεν σταματούν να μας εμπνέουν, να μας ενώνουν και να μεταδίδουν την αγάπη για τα βιβλία.
Οι επόμενες εκδηλώσεις είναι οι εξής:
Τετάρτη: 29/05, ώρα 19:30- 21:00
Ο Χιώτης συγγραφέας και ιστορικός Κώστας Ζαφείρης μιλά για το βιβλίο του, “Αθέατες Όψεις, Χίος: αφηγήσεις τοπικής ιστορίας” (εκδ. άλφα πι).
Παρασκευή: 31/05, ώρα 20:30
Η Χρύσα και ο Παντελής σας προσκαλούν σε ένα “Ταξίδι” με σύγχρονη έντεχνη – έθνικ και παραδοσιακή μουσική.
Χρύσα Καραΐσκου: τραγούδι – κανονάκι
Παντελής Λύκος: τραγούδι – λαούτο
Σάββατο: 1/06, ώρα 10:00- 12:00
Βιωματικό εργαστήριο για παιδιά 6-8 ετών.
Με τις:
Σοφία Ζαννίκου, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια και
Γεωργία Κοκκώδη, Λογοθεραπεύτρια.
Ανακαλύπτουμε τι μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεπίδραση μεταξύ των παιδιών.
Για παιδιά 6+ (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, στο τηλέφωνο 22710.52532 ή στη σελίδα του βιβλιοπωλείου στο facebook).

Latest..

Από τον αρχιερατικό εσπερινό στον εορτάζοντα Ενοριακό ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Γιάννης Χατζηγιάννη, Παναγιώτης Καλατζή και Θανάσης Καπάτος τιμήθηκαν στο Αναγνωστηρίο Αγιάσου – Αναβίωση εθίμων Κάψαλα και Κλήδονας

ΛΕΣΒΟΣ: Συνεχίζοντας τη διοργάνωση εκδηλώσεων απόδοσης τιμής σε παλιούς εν ζωή ευρισκόμενους ερασιτέχνες πρωταγωνιστές του λαϊκού μας θεάτρου, την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, … [Read More...]