Καλοκαίρι 2024 : “Περίοδος των γάμων” και το Κατάστημα ειδών γάμου και βάπτισης της Δροσούλας Μουσελλή στην Κάλυμνο είναι πανέτοιμο.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Καλοκαίρι 2024,περίοδος γάμων αλλά και βαπτίσεων . Ιδιαίτερα στην Κάλυμνο κάθε καλοκαίρι ο αριθμός των γάμων είναι αυξημένος αλλά και των βαπτίσεων, αφού αρκετοί απόδημοι προγραμματίζουν ερχόμενοι στην ιδιαιτέρα τους πατρίδα να συνδυάσουν γάμους και βαπτίσεις παιδιών ,εγγονιών σε συνδυασμό με τις διακοπές τους.
Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία ειδών γάμου και βάπτισης της Δροσούλας Μουσελλή  στον Εμπορικό δρόμο της Πόθιας.
Ένας χαρούμενος χώρος ,όμορφα διακοσμημένος και στολισμένος, στον οποίο θα βρείτε τα πάντα για την Βάπτιση και το Γάμο επιλέγοντας μέσα από μια πλούσια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο κάθε είδος.
Η ιδιοκτήτρια του πανέμορφου ,χαρούμενου καταστήματος η ευγενική και χαμογελαστή Δροσούλα Μουσελλή, μας μίλησε για την μεγάλη και ποιοτική ποικιλία για όλα τα γούστα που διαθέτει και καλύπτουν όλα το φάσμα και τις ανάγκες ενός γάμου ή μία βάπτισης.
Η Δροσούλα είναι πάντα στη διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για να κάνετε σίγουρες αγορές για τις όμορφες σας στιγμές, ώστε ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας να γίνει όπως τα ονειρεύεστε.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..