Κάλυμνος: Συνελήφθη μαθητής να αντιγράφει στις πανελλήνιες – Μηδενίστηκε το γραπτό του και αποβλήθηκε από το εξεταστικό κέντρο

ΚΩΣ:

¸íáñîç óÞìåñá ôùí Ðáíåëëáäéêþí åîåôÜóåùí ãéá ôá ÃåíéêÜ Ëýêåéá (ÃÅË).Óôéãìéüôõðá áðü åîåôáóôéêü êÝíôñï óôï 3ï Ëýêåéï Áãßáò ÐáñáóêåõÞò, ÐáñáóêåõÞ 8 Éïõíßïõ 2018 (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Με… βοήθεια στις τσέπες του προσήλθε να γράψει στις πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα το πρωί, ένας μαθητής από το νησί της Καλύμνου, γεγονός όπως που έγινε άμεσα αντιληπτό από τους καθηγητές του οι οποίοι τον απέπεμψαν από την αίθουσα αφού προηγουμένως μηδένισαν το γραπτό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ρ» ο μαθητής, είχε στην κατοχή του «σκονάκια» και επιχείρησε να χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά.
Η κίνησή του έγινε άμεσα αντιληπτή από τους εξεταστές, οι οποίοι και αφού τον σταμάτησαν, του πήραν το γραπτό, το μηδένισαν και τον απέβαλαν από το εξεταστικό τμήμα.
Πηγή: rodiaki.gr

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]