Κανονικά συνεχίζει στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου ο μόνιμος Ιατρός του ΕΣΥ.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
φωτο αρχείου
Με αφορμή κάποιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο ότι η ακριτική Ψέριμος “έμεινε και πάλι χωρίς γιατρό” διευκρινίζεται ότι αυτό δεν ισχύει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr o επί θητεία Ιατρός του ΕΣΥ Χρήστος Γκραμποβάρι , που είναι τοποθετημένος από την 2η ΥΠΕ στο Περιφερειακό Ιατρείο της ακριτικής Ψερίμου, από τις 20 Φεβρουαρίου 2023, συνεχίζει να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του νησιού.
Ήδη σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 επέστρεψε στην Κάλυμνο, από την κανονική άδεια στην οποία βρισκόταν και τις βραδινές ώρες σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην Ψέριμο και στο Περιφερειακό ιατρείο του νησιού αναλαμβάνοντας υπηρεσία. Ο Ιατρός βρισκόταν σε κανονική άδεια και κατά το χρόνο απουσίας του, είχε μεριμνήσει η 2η ΔΥΠΕ να αναθέσει μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2023, την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της Ψερίμου στον Ιατρό Παθολόγο Γενικής Ιατρικής Γεώργιο Χούλη, παράλληλα με τα καθήκοντα του στο Περιφερειακό Ιατρείο Βαθέος.
Να σημειώσουμε ότι η θητεία του μόνιμου Ιατρού του ΕΣΥ Χρήστου Γκραμποβάρι στην Ψέριμο λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2024 και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kalymnos-news.gr, ο ίδιος ζήτησε την παράταση της θητείας του από την 2η ΥΠΕ.

Latest..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ

ΧΙΟΣ : Σοβαρές καταγγελίες για προβλήματα διαφάνειας στον Δήμο Χίου έχουν ανακύψει πρόσφατα, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Γιώργος Κλιαμενάκης, με άρθρο … [Read More...]

Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00,«Η άγνωστη γεωπολιτική της Ελληνικής Επανάστασης», στο “Μαρούλα” .

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]