Καπετάν Λαχανάς: Στις 28/5 θα τιμηθεί η μνήμη του στο Άνω Βαθύ

ΣΑΜΟΣ: Επιμνημόσυνη δέηση για τον αγωνιστή ήρωα Καπετάν Κωνσταντή Φώκο ή Λαχανά θα τελεστεί την Κυριακή 28 Μαΐου με την φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου “Ο Καπετάν Λαχανάς”.
Η δέηση θα τελεστεί σρις 10:30 το πρωί στην προτομή του ήρωα, στην ιστορική θέση “Πηγαδάκι” στο Άνω Βαθύ, όπου, την 18ην Απριλίου 1821, υψώθηκε για πρώτη φορά στη Σάμο η σημαία της Ελληνικής Επανάστασης από τον καπετάν Λαχανά.

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]