Καρλόβασι: Νέα όψη στην παιδική χαρά έναντι του Κέντρου Υγείας

ΣΑΜΟΣ: Πλήρως ανακαινίστηκε η παιδική χαρά έναντι του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, που με τη φθορά του χρόνου και εξαιτίας της κακής χρήσης της είχε υποβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.
Στην ανακαινισμένη, πιστοποιημένη παιδική χαρά τοποθετήθηκαν καινούρια όργανα κι αντικαταστάθηκε όλος ο τάπητας.
 
Σύμφωνα με τον δήμο Δυτικής Σάμου, ο εξοπλισμός της ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές και στα κριτήρια λειτουργικότητας, ασφάλειας και σεβασμού προς το περιβάλλον.

“Η διαμόρφωση νέων σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική Αρχή από το ξεκίνημα της θητείας της, με τη δημιουργία 8 νέων παιδικών χαρών και παρεμβάσεις στις υπάρχουσες παιδικές χαρές του δήμου μας.

Ευχόμαστε, λοιπόν, να την απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι και παρακαλούμε θερμά τα μεγαλύτερα παιδιά και τους συνοδούς των παιδιών να σέβονται τον χώρο ώστε να διατηρήσουμε αυτό το στολίδι ψυχαγωγίας και διασκέδασης της πόλης μας” αναφέρει ο τοπικός δήμος.
Φωτογραφίες: Δήμος Δυτ. Σάμου

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]