Κασσελάκης – Πολάκης – ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ κατά κατευθυνόμενων δημοσιογράφων | Η απάντηση της Ρένας Παυλάκη

ΚΩΣ: Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice της Ρόδου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε από τη συνέντευξη επειδή διαφώνησε με το περιεχόμενο των ερωτήσεων της δημοσιογράφου(!) σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για εντολοδόχους του Μαξίμου και ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να σκύψει το κεφάλι σε στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους δημοσιογράφους.

Στον δεύτερο γύρο της επίθεσης Κασσελάκη στους Ροδίτες δημοσιογράφους έσπευσε να πάρει μέρος και ο Παύλος Πολάκης ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτηση Κασσελάκη και έστειλε το μήνυμα ότι στις επιθέσεις προς τους δημοσιογράφους «δεν είσαι μόνος σου».
Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:
«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.
Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.
Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο.
Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις.
Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.
Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;».
Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.
Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».
Δείτε την ανάρτησή του


Δεν είσαι μόνος του λέει ο Πολάκης

Την ανάρτηση Κασσελάκη έσπευσε να επικροτήσει ο Παύλος Πολάκης.
«Προφανως δεν εισαι μονος σου!! Επιθεση σε ολη τη γραμμη σε ολη τη σαπια «δημοσιογραφια» των πετσοταισμενων δουλικων του Μαξιμου!» ανέφερε στη δική του ανάρτηση στο X.


Η επεισοδιακή συνέντευξη στον Real Voice

Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice στη Ρόδο με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από τη διαφωνία του με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη αρκετές φορές με τις αφορμές να είναι μεταξύ άλλων ο τζίρος των τουριστικών επιχειρήσεων και οι κατηγορίες για απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Κασσελάκης ακολουθώντας την συνήθη πρακτική του επιτέθηκε -για ακόμη μία φορά αναίτια- στο Πρώτο Θέμα με ειρωνείες σε μία προσπάθεια να απαντήσει δίχως επιτυχία στα ερωτήματα που του τέθηκαν στην συνέντευξη.
«Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα» είπε ενοχλημένος ο κ. Κασσελάκης ενώ ταυτόχρονα σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχωρήσει. «Δεν είπα για όλα» είπε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο να λέει με ειρωνική διάθεση «για όλα, για όλα».
Ο κ.Κασσελάκης επανήλθε και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτέθηκε εκ νέου στη δημοσιογράφο, μιλώντας για εντολοδόχους του Μαξίμου στους οποίους εκείνος δεν σκύβει ενοχικά το κεφάλι. Ειδικότερα, έγραψε: Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.
Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.
Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο.
Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις.
Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.
Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;».
Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.
Πέντε χρόνια ήταν αρκετά.
Δείτε βίντεο, η στιγμή της αποχώρησης του Στέφανου Κασσελάκη από τη συνέντευξη:


Μία ακόμη διαφωνία για αφορούσε στις καθυστερήσεις για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Πέντε χρόνια κυβερνάει η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη. Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιογράφο που του απάντησε «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας για τον τουρισμό στη Ρόδο υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι με τη δημοσιογράφο να του απαντά «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή το κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να απαντά «δεν είμαι στα λογιστικά τους» και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μην μιλάμε».
«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;».
«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» απάντησε ο κ. Κασσελάκης με τη συνομιλίτρια του να παρατηρεί «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».
«Δεν είναι ανάγκη να αποφεύγουμε ότι υπάρχει κυβέρνηση 5 χρόνια και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα, είναι καιρός αυτή η καραμέλα να λήγει» έδωσε συνέχεια στην ένταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει «όμως οι νησιώτες έχουν ένα πρόβλημα σοβαρό που τους το δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που αποφασίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Σχεδίαζα σήμερα να κάνουμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση», είπε η δημοσιογράφος. Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να απαντά λέγοντας πως «εύχεται κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους».
Είναι γνωστό στους… παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι μόνο αδέσμευτη, ανεξάρτητη και αντικειμενική δημοσιογραφία δεν ασκεί η  κ. Ρένα Παυλάκη, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο ραδιόφωνο Real Voice.Πρόκειται για στρατευμένη «δημοσιογράφο».Ως εκ τούτου η άκρως αντιδεοντολογική και αντιδημοσιογραφική συμπεριφορά της έναντι του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, δεν εξέπληξε κανέναν.ΥΓ: Αλήθεια κ. Παυλάκη, το σημαντικό θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ τολμήσατε να το θίξετε στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση, ή το ξεχάσατε;

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]