ΛΗΜΝΟΣ: Το νέο προϊόν των Mastiha shop και της Mediterra, έκανε την πρώτη γνωριμία του με το κοινό της Χίου.
Ένα υπέροχο γιαούρτι, αποξηραμένο και σε φακελάκι, ένα γιαούρτι ελληνικό με λίγα λιπαρά και χωρίς ίχνος συντηρητικών που μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού, να του προσθέσεις νερό…και αφού το ταράξεις… να το απολαύσεις στη στιγμή, με μέλι αν θέλεις, σιρόπι βύσσινο ή μανταρίνι… έτσι όπως το δοκίμασε ο κόσμος, που γέμισε το πεζοδρόμιο και το κατάστημα του Mastiha shop στην Προκυμαία της Χίου στην Εκδήλωση γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας των MASTIHA SHOP, την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ.
Για το νέο γιαούρτι που παρασκευάστηκε με τη μέθοδο της κρυοξήρανσης, μίλησε στον «ΠΟΛΙΤΗ» ο Διευθύνων Σύμβουλος της MEDITERRA Γιάννης Μανδάλας αναφερόμενος παράλληλα και στα υπόλοιπα προϊόντα που έφτιαξαν και προώθησαν επιτυχώς στη διεθνή και την ελληνική αγορά η Mediterra και τα Mastiha shop.
Το νέο αυτό προϊόν, σύστησαν στον κόσμο που προσήλθε στην εκδήλωση και ήταν πολύς, η Εύη Μαράτου υπευθυνη marketing και η Μαίρη Γιαννακάκη χημικός της εταιρίας mastiha shop.
Από τις πρώτες εντυπώσεις όσων το δοκίμασαν, φαίνεται ότι το προϊόν θα γίνει ανάρπαστο και θα κατακτήσει σύντομα τις αγορές του κόσμου και τα σπίτια μας.
politischios
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα