Καταστροφές από την κακοκαιρία σε Γέρα, Πλωμάρι, Αγ. Μαρίνα, Καγιάνι-Λουτρά

ΛΕΣΒΟΣ:

Μεγάλες καταστροφές στην Περιοχή Γερας Προβλήματα στο Πλωμάρι και στα χωριά κοντά στην Πόλη της Μυτιλήνης.Από το πρωί όλες οι υπηρεσίες του Δήμου  Μυτιλήνης επιχειρούν για αποκατάσταση των ζημιών.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχθεί η Αγία Μαρίνα
λόγω των μεγάλων ζημιών που συνέβησαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που εκδηλώθηκαν τη νύχτα σε αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ της Λέσβου” με το πρώτο φως της μέρας φάνηκε το μέγεθος των καταστροφών από τον μεγάλο όγκο νερού, που παρέσυρε πέτρες, φερτά υλικά και άνοιξε στη μέση τον δρόμο Καγιάνι – Λουτρά ο οποίος είναι απροσπέλαστος.

Latest..

ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014–2020

ΧΙΟΣ : Στο Βόρειο Αιγαίο των μυρίων προβλημάτων, του έντονου δημογραφικού προβλήματος, των λιγοστών ευκαιριών, της ανεργίας που ολοένα και ανεβαίνει, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η … [Read More...]

Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού 2021- Μόνιμος Πληθυσμός Καλύμνου 17.752 (Άνδρες 8.748-Γυναίκες 9.004)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής μόνιμου πληθυσμού-κατοικιών 2021 και δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 από την … [Read More...]