Κατείχαν παράνομα οπλισμό & εξωλέμβιες μηχανές – “Κρυφάκουγαν” την ΕΛ.ΑΣ. από ασύρματο

ΣΑΜΟΣ: Ο οπλισμός που κατασχέθηκε στη Σάμο
Δύο άτομα, Έλληνες, συνελήφθησαν την Τετάρτη στη Σάμο, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, κατηγορούμενο, κατά περίπτωση, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε κατοικίες των συλληφθέντων στη Σάμο, καθώς και σε δύο αποθήκες του ενός εξ αυτών στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης, τέσσερα πυροβόλα όπλα, 1.083 φυσίγγια διαφόρων τύπων και ασύρματος.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι για την κατοχή των όπλων δεν πληρούνται οι προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία προϋποθέσεις.
Επιπλέον, δεν προέκυψε το σύννομο της κατοχής των εξωλέμβιων μηχανών, ενώ διαπιστώθηκε η παράνομη κατοχή του ασυρμάτου, ο οποίος ήταν συντονισμένος σε συχνότητες των αρχών ασφαλείας της Σάμου.

Φωτογραφίες: ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

<!– important to use below –>

 
 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..