ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: ΒΑΚΟΥΦ Κω. Νέα μυαλά, νέοι άνθρωποι, σπουδαίες δράσεις.

ΚΩΣ: Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με το ΔΣ του ΒΑΚΟΥΦ Κω, η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε το εξής:

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα μιας και τον απαρτίζουν νέοι κι ελπιδοφόροι άνθρωποι, είχα τη χαρά να συναντηθώ και να συνομιλήσω με τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού Διαχείρισης ΒΑΚΟΥΦ Κω και να ενημερωθώ για την πλούσια δράση τους.

Νέες ηλικίες, φρέσκα μυαλά, άριστοι επαγγελματίες και πετυχημένοι ο καθένας στον τομέα του, συμπαρίστανται διαχρονικά στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, εφαρμόζοντας έναν νέο τρόπο σκέψης.

Με δράσεις βασισμένες σε νέες νοοτροπίες και στην εξωστρέφεια, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να διαμορφωθούν οι απαραίτητοι παράγοντες που ενθαρρύνουν την αρμονική συνύπαρξη διαφορετικών δογμάτων με κοινό παρονομαστή την ευημερία και την εξέλιξη της πολυπολιτισμικής τοπικής μας κοινωνίας.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια και για την πλούσια φιλανθρωπική τους δράση που ως κορωνίδα έχει την πρόσφατη βράβευσή τους από την Ερυθρά Ημισέληνο για τις πρωτοβουλίες που έλαβαν ώστε να συγκεντρώσουν και να αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους της νοτιοανατολικής Τουρκίας που πρόσφατα επλήγησαν σφοδρά.

Όλοι μαζί ως μέλη μιας Κοινωνίας, έστω κι από διαφορετικές αφετηρίες, μπορούμε να αλλάξουμε πολλά εάν σκεπτόμαστε το «εμείς».

Latest..

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – &.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ&.

ΧΙΟΣ : Τροπολογία, την οποία υιοθέτησε η επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατέθεσε ως συντονιστής της Ευρωομάδας της Αριστεράς στην Επιτροπή Προϋπολογισμών … [Read More...]