Καθαρά Δευτέρα: Μία βόλτα στα ιχθυοπωλεία της Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα 18 Μαρτίου 2024  Καθαρά Δευτέρα  και όλα τα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου  γέμισαν από κόσμο για να προμηθευτούν  τα θαλασσινά για τη σημερινή ημέρα.
Ο  φακός του kalymnos-news.gr και ο Μάμας Χαραμαντάς σε μια πρωινή περιήγηση σήμερα σε τέσσερα ιχθυοπωλεία της Καλύμνου κατέγραψε τους γεμάτους από θαλασσινά πάγκους.
Στους πάγκους υπήρχε αφθονία και ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Η σημερινή ημέρα αλλά και η σαρακοστή απαιτεί στο τραπέζι μας τη μυρωδιά και τη γεύση των θαλασσινών.
Στα ιχθυοπωλεία της Καλύμνου υπήρχαν τα πάντα. Ότι βγάζει η θάλασσα. Χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές ,γαρίδες ,αστακούς ,αχινούς ,φούσκες και σπινιάλο ποικιλία από οστρακοειδή, πορφύρες, κοχύλια, κυδώνια, αχινιούς, στρείδια ,γυαλιστερές, μύδια
Τα φρεσκότατα θαλασσινά που βγάζουν τα καλύμνικα καΐκια, σε συνδυασμό και με τα φρεσκοκατεψυγμένα που υπάρχουν πάντα στο εμπόριο. ,δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή του νησιού μας να βρεί τα πάντα.
Από πλευράς τιμών όπως  μας είπαν οι καταστηματάρχες, αλλά και από μία έρευνα που κάναμε, κινούνται σε προσιτές τιμές , ενώ όλοι δήλωσαν  ότι και φέτος παρά  τα μέτρα και τις δυσκολίες υπήρξε ικανοποιητική κίνηση.
Καλή Σαρακοστή
Δείτε video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς από τα 4 Ιχθυοπωλεία με τη σειρά που τα επισκεφτήκαμε:
Μανώλη Καμπουράκη(ΤΘΟΥΛΑ) στο σταθμό ΤΑΧΙ
Βαγγέλη Κουμπάρου, στη νέα παραλιακή
Σάκη Κυπραίου, στη νέα παραλιακή.
Αδελφών Σάκη και Θεόφιλου Λελέκη, στον Ταξιάρχη
18-3-2024 Τα θαλασσινά της Καθαράς Δευτέρας στα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου.
Watch this video on YouTube

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]