Κάτοικος Αγ. Χαραλάμπους έστειλε επιστολή σε αρμόδιους του Δήμου Καλυμνίων για λήψη μέτρων πυροπροστασίας στο αλσύλλιο της περιοχής που γειτνιάζει με την οικία του.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Από το συμπολίτη μας Γεώργιο Σβουρένο, κάτοικο Αγ. Χαραλάμπους Χώρας λάβαμε επιστολή που έστειλε στο Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο, Αντιδήμαρχο Καθημερινότητα Βασίλη Μουσελλή και Πρόεδρο ΔΕΥΑΚ Μιχάλη Λελέκη στην οποία αναφέρεται στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων πυροπροστασίας στο αλσύλλιο της περιοχής που γειτνιάζει με την οικία του. Επίσης κάνει αναφορά στο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή με με τις συνεχείς διακοπές υδροδότησης.
Ο Γεώργιος Σβουρένος στο εισαγωγικό του σημείωμα αναφέρει:
Στις 19/06/2024 κατέθεσα την παρακάτω επιστολή με προς τον Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Μαστροκούκο Ιωάννη με κοινοποίηση στον Αντιδήμαρχο κ. Μουσελλή Βασίλειο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ κ. Λελέκη Μιχάλη με θέμα πρόληψης πυρκαγιάς στην περιοχή Αγ. Χαράλαμπος καθώς και το μεγάλο πρόβλημα με τις συνεχείς διακοπές υδροδότησης στην περιοχή.
Σήμερα 04/07/2024 ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τους αρμόδιους.
Αμέσως μετά την επιστολή επισκέφθηκα τον κύριο Μουσελλή ο οποίος ήταν πρόθυμος να κοιτάξει το πρόβλημα αυτό.
Η ανάρτηση γίνεται με σκοπό την ενημέρωση και δημοσιοποίηση του προβλήματος που αφορά μια αρκετά μεγάλη έκταση Χαμηλής βλάστησης καθώς και ενός μικρού πευκοδάσους.
Η προστασία του ελάχιστου πρασίνου μας που όλο και λιγοστεύει αφορά όλους μας.
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Γιώργου Σβουρένου που έχει στείλει με ημερομηνία 19 Ιουνίου 2024 :

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]