Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και εισήγησης της επικεφαλής Ιωάννας Ρούφα αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταξη να μην δώσει το παρόν στις επερχόμενες εκλογές.

ΚΩΣ: Εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου συνεδρίασε απόψε (02/08/2023) η ολομέλεια της παράταξης ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ.
Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και εισήγησης της επικεφαλής Ιωάννας Ρούφα αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταξη να μην δώσει το παρόν στις επερχόμενες εκλογές.
Επίσης αποφασίστηκε η παράταξη να μην εμπλακεί σε οποιαδήποτε διεργασία αφορά τις επερχόμενες εκλογές και θα μπορούσε να εκληφθεί ως καθοδήγηση των μελών και των φίλων της.
Τόσο τα μέλη όσοι και οι φίλοι της παράταξης ως δημοκρατικοί πολίτες μπορούν να επιλέξουν κατά συνείδηση την ατομική τους στάση και δράση στις επερχόμενες εκλογές.
Η παράταξη παραμένει παρούσα και ενεργή στο δημοτικό συμβούλιο μέχρι το πέρας της δημοτικής θητείας ήτοι μέχρι 31/12/2023.
Κλείνοντας ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους εκατοντάδες φίλους που στήριξαν την 9ετή αυτή πορεία πολιτικής εντιμότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά του τόπου.
Και για όσους πιστέψουν ότι ξεμπέρδεψαν με εμάς… να είστε σίγουροι ότι δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Latest..

Ο Αλέξης Χαρίτσης πρόεδρος της ΚΟ των 11 – Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Τσακαλώτος, Ηλιόπουλος

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]