Κι΄ εγώ από… χωριό είμαι

ΧΙΟΣ : Και εγω από το χωριό είμαι…Τι πιο όμορφο να έχεις μεγαλώσει σε χωριό, μόνο αυτοί που το έχουν βιώσει θα το καταλάβουν.
Βέβαια άλλο να είσαι από χωριό και άλλο να είσαι χωριάτης και γιατί αυτή η αναφορά μου σε κάπου διάβασα για την επίσκεψη του δημάρχου Χίου στην μεγάλη παρέλαση, που θα γίνει εδώ στην new york για την 25 Μαρτίου και για τα 50 χρόνια της σκλαβωμένης Κύπρου μας αυτήν την Κυριακή.
Δύο σύντομα πράγματα θέλω να γράψω. Είναι προς τιμή της Χίου πρώτα το να παρευρεθεί σε αυτές τις εκδηλώσεις προσκεκλημμένος ο δήμαρχος Χίου.
Έτυχε να παρευρεθώ σε σχεδόν όλα τα meeting για την πραγματοποίηση αυτής της παρέλασης με κόστος να ξεπερνάει τις 400000 δολλαρια είναι τιμή όλου του νησιού .
Το δεύτερο που θέλω να γράψω και έτσι να κλείσω είναι ότι τα αρνητικά σχόλια που διάβασα για αυτό του το ταξίδι. Τα χαρακτηρίζω χωριάτικα και αυτούς που τα γράφουν πολύ χαμηλά νοητικά .
Καλή επιτυχία στην μεγάλη αυτή παρέλαση και με το καλό να υποδεχτούμε τον δήμαρχο Χίου Γιάννη Μαλαφή.

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]