Κίνδυνος από καταστροφές πυρομαχικών στη Σάμο από 20-24/3 και από 29-31/3

ΣΑΜΟΣ:
Καταστροφές πυρομαχικών θα πραγματοποιήσει από 20 έως 24 Μαρτίου και από 29 έως 31 Μαρτίου η 79 ΑΔΤΕ “Μυκάλη” στο Πεδίο Βολής Στεφάνας κοντά στους Μυτιληνιούς Σάμου.
Επικίνδυνη περιοχή, χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα παρακάτω σημεία και περιοχές:
Ύψωμα Στεφάνα – Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Δυτικά χωριού Μυτιληνιοί) – Επαρχιακή Οδός από ΚΕΔΝ Σάμου προς Πεδίο Βολής Στεφάνας – Περιοχή Ζερβού.
Στην παραπάνω περιοχή, καθίσταται επικίνδυνη η παραμονή και διέλευση ανθρώπων, ποιμνίων και οχημάτων κατά την περίοδο των εκρήξεων, από 06:30 έως 14:00 για αποφυγή ατυχημάτων.
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι, στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των καταστροφών ανευρίσκονται οποιαδήποτε θραύσματα, οι κάτοικοι της περιοχής παρακαλούνται να μην τα πλησιάζουν και να ενημερώνουν σχετικά τις πλησιέστερες στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

<!– important to use below –>

 
 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

Ελληνικό πλοίο με Πλοίαρχο τον Καλύμνιο καπετάν Γιάννη Μαυρομάτη διέσωσε 3 μέλη ιστιοπλοϊκού σκάφους στη Θάλασσα της Καραϊβικής

ΚΩΣ: Στη διάσωση τριών(3) μελών ιστιοπλοϊκού σκάφους, που ζητούσε επειγόντως βοήθεια στη Θάλασσα της Καραϊβικής, προέβη το φορτηγό Πλοίο … [Read More...]