ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΙΟΣ :
Κίνηση ανθρωπιάς από το ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και τους δημοτικούς συμβούλους του, Καραβασίλη και Γλύκα. Αρνήθηκαν την χρηματική αποζημίωση για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του ΔΣ και με επιστολή τους προς την οικονομική υπηρεσία την δωρίζουν στα γηροκομεία Χίου και Καρδαμύλων. Οι δημοτικοί σύμβουλοι λαμβάνουν ανά συνεδρίαση περίπου 50 ευρώ.

Αυτή είναι η μια πλευρά της πολιτικής, η άλλη πλευρά είναι ότι πολλοί ασχολούνται με την πολιτική για να μπαίνουν σε έμμισθες θέσεις και αν δεν εκλέγονται τρέχουν για να διοριστούν ως ειδικοί σύμβουλοι επί θητεία. Σε άλλες περιπτώσεις έχουμε δει να διορίζονται τα παιδιά τους με συμβάσεις ή άλλα συγγενικά τους πρόσωπα.

Οι πολίτες έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό, καθώς εκείνοι τους επιλέγουν. Το βασικό κριτήριο στην κάλπη θα πρέπει να είναι αυτοί που είναι φτασμένοι επαγγελματικά και δεν έχουν καμία ανάγκη για αντιμισθίες και αξιώματα.  

Latest..

«Αλμυρή» η πασχαλινή έξοδος με την βενζίνη στα δύο ευρώ – Πού καταγράφονται οι υψηλότερες τιμές, Λήμνος με 2,28!

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]