ΚΚΕ Λέσβου: &.Αν δεν του άρεσε η φιλοξενία του λεσβιακού λαού ας μην ξανάρθει. Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος&.

ΛΕΣΒΟΣ:

Μετά την αποτυχημένη περιοδεία εκτός έδρας (στη Μυτιλήνη) για εγκαίνια έργων που δεν υπάρχουν ο υπουργός εμπορίου υγείας αποφάσισε να συνεχίσει το παραλήρημα του για τους διαδηλωτές και το ΚΚΕ, με τη συνδρομή του Άρη Πορτοσάλτε εντός έδρας, στο φιλόξενο Σκάι.Μετά τις αποδοκιμασίες στο Μανταμάδο που εγκαινίασε μακέτα κέντρου υγείας, αφού τα άκουσε από την επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια, παρέκαμψε το νοσοκομείο που βρίσκονταν οι διαδηλωτές και δε γλίτωσε φυσικά την πληρωμένη απάντηση που του έδωσαν, με εμβληματική αυτή από τη γιατρό που ανέβηκε στο βήμα, παρά την προσπάθεια παρεμπόδισης από αστυνομικές δυνάμεις.
Η προσφώνηση “ανθρωπάκια” και τα περί κάφρων, επαγγελματιών διαδηλωτών, που εξαπέλυσε ενάντια  στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και υγειονομικούς, του επιστράφηκαν και στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.
Πάντως η πρόκληση σε έναν τόπο που εκτός από τους νεκρούς της πανδημίας μετρά αμέτρητες πληγές και δύο νεκρούς στο ίδιο χωριό, από τις ελλείψεις που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης του σε συνέχεια των προηγούμενων, θα συνεχίσει να παίρνει απαντήσεις με δυνάμωμα του αγώνα.
Αν δεν του άρεσε η φιλοξενία του λεσβιακού λαού ας μην ξανάρθει. Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος.

Latest..

Ανατροπή στα Τέμπη, Έκθεση πραγματογνώμονα ανατρέπει τα πάντα!Διαβάστε τα συμπεράσματα της.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

“…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά

ΛΕΣΒΟΣ: Το ποιητικό μονόπρακτο “…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά. Το μέλλον … [Read More...]