ΚΚΕ: Τομεακή Επιτροπή Β. Δωδ/σου για το «κανόνι» του F.T.I | Τα ξύλινα πόδια της λεγόμενης τουριστικής βιομηχανίας

ΚΩΣ:

Τομεακή Επιτροπή Β. Δωδ/σου για το «κανόνι» του F.T.I
Το «κανόνι» που βάρεσε πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζον το F.T.I, o τρίτος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης αποκαλύπτει για άλλη μια φορά  πόσο εύθραυστα είναι τα ξύλινα πόδια της λεγόμενης τουριστικής βιομηχανίας ..
Για κάποιους δεν αποτελεί έκπληξη αφου είναι γνωστό ότι οι σκληροί  νόμοι της ελεύθερης καπιταλιστικής οικονομίας δεν αστειεύονται.
Όταν φτάσει η ώρα ούτε  πελάτες σκέφτονται ούτε τα reviews  ,ούτε το αντίκτυπο στο τουριστικό προϊόν.
Το μεγάλο θέμα φυσικά δεν είναι το μέλλον του κολοσσού και των μεγαλομετόχων αλλά τι θα γίνουν οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία ,πρακτορεία ,μεταφορές και οι  συνεργαζόμενοι, που επηρεάζονται απο την εξέλιξη αυτή.
Γιαυτό χρειάζεται άμεσα να παρθούν απο κυβέρνηση και υπουργεία όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστούν εργασιακές σχέσεις και εισοδήματα.
Καμια αρνητική μεταβολή σε συμβάσεις και όρους. Αμεση καταβολή δεδουλευμένων.Διασφάλιση εισοδήματος και ασφάλισης. Νομική κάλυψη για οποιαδήποτε εκκρεμότητα και απαίτηση .
Kαλούμε τους εργαζόμενους  να συσπειρωθούν πίσω από την ασπίδα τους.
Το σωματείο τους. Χωρίς φόβο  αλλά με αγωνιστικό πνεύμα  να απαιτήσουν  συλλογικά και οργανωμένα την εφαρμογή των δικαιωμάτων τους.
Το ΚΚΕ με τα μέλη του θα δώσουν μαζί τους και αυτόν τον αγώνα.

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]