«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ 10 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ Η ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΧΙΟΣ : Στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), παραμένει ως προορισμός και η Χίος, ως ειδική κατηγορία δέκα διανυκτερεύσεων μαζί με άλλες τέσσερις περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα αυτό, μέτρο που ξεκίνησε με πρωτοβουλία τού Νότη Μηταράκη το 2021, τότε ως Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, αναμένεται φέτος να ενεργοποιηθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου 2024, για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου, με τους δικαιούχους να μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν (με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή).
Η τουριστική ανάπτυξη που αποτελεί προσωπικό στόχο του βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη αλλά και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ενισχύεται περισσότερο μέσω της ρύθμισης αυτής, καθώς οι ωφελούμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την επιδότηση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για ένα ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα.

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]