Κλείνει ο χώρος στάθμευσης δίπλα από το Κολυμβητήριο για εργασίες συντήρησης και επισκευών

ΛΕΣΒΟΣ: Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μυτιλήνης ότι ο χώρος στάθμευσης παραπλεύρως του κολυμβητηρίου εντός του Επιβατικού Λιμένα της πόλης, θα παραμείνει κλειστός από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 για την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και διαγράμμισης του ασφαλτοτάπητα.
Παρακαλούνται οι κάτοχοι των Ι.Χ. αυτοκινήτων να απομακρύνουν τα οχήματά τους το αργότερο μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου και από τη Δευτέρα 20 Μαΐου2024 να μη σταθμεύουν στον χώρο του Επιβατικού Λιμένα.
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών, με την οποία θα δίνεται προς χρήση ο χώρος στους πολίτες.
Το άρθρο Κλείνει ο χώρος στάθμευσης δίπλα από το Κολυμβητήριο για εργασίες συντήρησης και επισκευών εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]