Κοινή εκδήλωση από 1ο-2ο Γυμνάσιο και 1ο-2ο ΓΕΛ Καλύμνου με τίτλο “Εκμάθηση Γερμανικών- Σπουδές στη Γερμανία”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ., θα επισκεφτούν την Κάλυμνο η Ηλιάνα Κικίδου, Υπεύθυνη του Τμήματος Εκπαιδευτικής Συνεργασίας του Γερμανικού Ινστιτούτου Γκαίτε (Goethe-Institut Griechenland) και η Βασιλική Ρεγγίνα Φρέντζου, Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Σπουδών της Γερμανίας (DAAD), για να συνομιλήσουν με γονείς και μαθήτριες/-τές σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού 1ο Νικηφόρειο Γυμνάσιο & Λύκειο Καλύμνου και το 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο Καλύμνου, με τίτλο:
ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου (Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας). Σκοπός να ενημερωθούν οι νέες και οι νέοι μας για τα οφέλη της εκμάθησης των Γερμανικών και την πληθώρα προοπτικών που έχουν στη διάθεσή τους για ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σπουδές στη Γερμανία.
Παράλληλα, οι καθηγήτριες Γερμανικής Γλώσσας των σχολείων μας έχουν προετοιμάσει πληθώρα δραστηριοτήτων για τις/-ους μικρές/-ούς μας φίλες/-ους, ενώ το απόγευμα (18:00-20:00) πρόκειται να προβληθεί ταινία από τον σύγχρονο γερμανικό κινηματογράφο.
Ευχαριστούμε εγκάρδια για την υποστήριξή τους τον Δήμο Καλυμνίων, το Αναγνωστήριον Καλύμνου “Αι Μούσαι”, καθώς και τον Anasis Bakery & Pastry και το Kalymnos News.
———————————————–
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
10:00–11:30: Infopoint: Ατομική ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενη/-ο.
10:00–11:30 & 11:30-13:00: Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.
11:30-13:00: Συνάντηση με γονείς και κηδεμόνες.
18:00-20:00: Προβολή ταινίας.

Latest..

Ζ. Μπορέλ: Ευρωπαϊκά κράτη αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΕΙΚΟΣΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα έναντι τουρκικά παράλια, στη θαλάσσια περιοχή νότια … [Read More...]