ΣΤ. ΚΟΛΟΤΟΣ: ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΑΛΟ – &.ΈΝΑ ΆΚΟΜΨΟ ΑΣΤΕΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ&.

ΧΙΟΣ :
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του στο Facebook, ο Σταμάτης Κολότος, στέλεχος της Δημοτικής Αρχής Μαλαφής, προχώρησε σε νέα ανάρτηση όπου απολογείται και διευκρινίζει τη θέση του. Η αρχική του ανάρτηση, που φάνηκε να στηρίζει τις βανδαλιστικές ενέργειες των οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa Conference League, είχε προκαλέσει αναστάτωση και αντιπαραθέσεις.

Στη νέα του ανάρτηση, ο κ. Κολότος αναφέρει:
“Ένα άκομψο αστείο μου, έδωσε λαβή για υπερβολικές παρερμηνίες, που δεν στηρίζονται σε αντικειμενικά στοιχεία. Ως άνθρωπος σέβομαι απόλυτα την περιουσία αλλά και κάθε δημιουργία ατομική ή συλλογική και κυρίως τους ανθρώπους και τις ομάδες ανεξάρτητα από χρώματα και προσωπικές προτιμήσεις.”

Η απολογία του Κολότου ήρθε σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ο νεαρός αιρετός, που προωθήθηκε από τον Δήμαρχο Χίου, Γιάννη Μαλαφή, για τη θέση του Προέδρου της ΕΤΑΧ, διευκρίνισε ότι η αρχική του ανάρτηση δεν είχε στόχο να υποστηρίξει βανδαλισμούς ή οποιαδήποτε μορφή βίας.

Πολλοί πολίτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απολογία, επισημαίνοντας την ανάγκη για προσεκτικότερη χρήση των κοινωνικών δικτύων από δημόσια πρόσωπα. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι οι εξηγήσεις του Κολότου δεν είναι επαρκείς και ότι τέτοιου είδους “αστεία” είναι ακατάλληλα για έναν αιρετό.

Ο Δήμαρχος Χίου, Γιάννης Μαλαφής, δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, αλλά η κοινή γνώμη αναμένει την αντίδρασή του, δεδομένου ότι η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και έχει επηρεάσει την εικόνα της Δημοτικής Αρχής.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της υπεύθυνης επικοινωνίας και της αποφυγής αμφιλεγόμενων δηλώσεων από δημόσια πρόσωπα, ιδίως όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τη βία και την ασφάλεια στον αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΛΟΤΟΥ – ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ  

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]